Heatmap plugin

  • Opinie

    Dodaj własną opinię na temat SpyProfa!

    Rom: Opinia

    Witam.

    Świetne urządzenie naprawde świetne! Sam używam i polecam. Fantastyczna jest prezentacja danych, na jednej karcie są wszystkie opisy, wciśniete klawisze a obok odpowiadające temu zrzuty ekranu. Zdalna praca-rewelacyja!

    Polecam raz jeszcze

    wtorek, 11 września 2012

    polecam: Marzena

    Piszę po pewnym czasie,po przetestowaniu urządzenia i nie żałuję,że go kupiłam.Jest świetne i chociaż boli jak facet mówi co innego a Ty wiesz prawdę,to warto,warto.Polecam

    niedziela, 15 kwietnia 2012

    bardzo dobry: gabi

    bardzo dobre urządzenie, myslalam, ze nie dam rady tego uzyć ale poszło dobrze. W każdym razie dowody do Sądu mam (słaba pociecha).

    niedziela, 19 lutego 2012

    Adrian: Uratowany

    SpyProf uratował moje życie!

    sobota, 18 lutego 2012

    Marek: Pytanie o aktualizacje

    Jakiś czas temu kupiłem wasz produkt i chciałem zapytać bo wiedze że jest możliwość aktualizacji do najnowszej wersji - zanim to wykonam, chciałbym wiedzieć jakie informacje są wysyłane z mojego komputera do waszego aby aktualizacja była możliwa?

    czwartek, 16 lutego 2012

    megi: rozrywany

    Urządzenie jest proste w obsłudze i niezwykle skuteczne, jeśli dzieje się coś złego to SpyProf to wytropi. To już kolejne (chyba szóste) urządzenie, które kupiła moja firma, a zawód mam dość specyficzny, więc jak klient widzi co SpyProf potrafi to już go więcej nie widzę, strach zamawiać bo znów go stracę, też lubię go używać także składam kolejne zamówienie, pozdrawiam.

    wtorek, 07 lutego 2012

    Mateusz: Doskonały

    Doskonałe urządzenie! Antywirusy na komputerze rzeczywiście milczą! Blyskawiczna instalacja na kiomputerze i fantastycznie zaprezentowane wyniki. oprocz tego bardzo szybka dostawa. infolinia też działa. polecam.

    niedziela, 22 stycznia 2012

    kanak: Polecam z czystym sumieniem

    Jak w temacie: polecam z czystym sumieniem.

    Działa bardzo dobrze. Antywirusy go "nie ruszają" (sprawdzilem osobiście AVG, Norton, Kasperski czyli najwazniejsze u nas). Zakres gromadzonych danych jest po prostu fantastyczny a nagrane glosy z rozmowy Skypa robią wrażenie. Nie zanotowalem do tej pory żadnych problemów. Słowem polecam.

    poniedziałek, 19 grudnia 2011

    admininstrator: Nie usuwamy takich komentarzy

    W odpowiedzi na poniższe pytanie:

    nie usuwamy obojętnych ani też złych opinii. Do tej pory usunęliśmy jeden komentarz, który nie był opinią naszego użytkownika/klienta ale złośliwym działaniem konkurencji oraz kilka wpisów dokonanych przez automaty. Do tej pory nie mamy opinii negatywnych ani też nawet obojętnych. Przyjmujemy każdą rzetelną opinię pod warunkiem, że pisze rzeczywisty użytkownik SpyProfa.

    Pozdrawiam

    piątek, 02 grudnia 2011

    EWA: EB

    chciałam zapytać, dlaczego usuwacie komentarze te, które mają conajmniej obojętny stosunek do Państwa produktu?

    piątek, 02 grudnia 2011

    wera: Bardzo dobry-polecam

    Polecam spyprofa, jest bardzo dobry. Jest strasznie dokładny i skuteczny. Mogłam zobaczyc twarz kochanki męża i usłyszeć jak rozmawiają na skypie. Wstrząsające. Ale trudno żyć trzeba dalej

    piątek, 02 grudnia 2011

    zbych_s: Bardzo, bardzo sie przydalo

    prosili mnie o napisanie swojej opinii wiec pisze: barddzo, bardzo dobre. jestem w 100 procentach zadowolony. SpyProf pokazał mojego pracownika, który wyprowadza mi towar z magazynu. trzea wspierac ludzi, ktorzy produkuja takie rzeczy. nie wiem ile stracilem przez ten czas ale przynajmniej kilkadziesiąt tysięcy. POLECAM

    piątek, 25 listopada 2011

    zyta1: Dobre urzadzenie - polecam

    troche mialam problem ze zrobieniem kopii zapasowej ale zadzwonilam na infolinie i wszystko bylo OK. Swietna obsluga prawie całą dobe na telefonie, w takich sprawach to wazne.

    strone znalazlam przez blog szpiegowskie.com szukajcie tam wiecej o takich urzadzonkach

    piątek, 25 listopada 2011

    rumi: Szok. Usłyszeć to to jest szok

    Jak się widzi, że żona coś miesza to zwala z nóg ale jak się usłyszy jak pitoli głupoty do jakiegoś debila to to już zabija. Dzieki, że jesteście (nawet jak to boli)

    sobota, 05 listopada 2011

    kasik: Pokazuje straszne rzeczy

    Troche to smutne bo to moze zaskyczyć jak się widzi co bliscy robią przy komputerze. Takich rzeczy sie dowiedzialam że nie wiem czy dobrze zrobiłam. Ale z drugiej strony żyć w nieświadomości tonic milego. Tak czy inaczej warto było kupić.

    sobota, 05 listopada 2011

    reneeet: Potwierdzam -jest super!

    Potwierdzam jakość SpyProfa. Pan na infolinii poprosił o napisanie tego co mu powiedziałam więc to robię: jest świetny. Może trochę za dużo ma tych funkcji ale może dla kogoś to jest potrzebne. Polecam.

    sobota, 05 listopada 2011

    Mietek: SpyProf

    SpyProf jest super! Odmienił moje życie!

    piątek, 28 października 2011

    Only registered users may add new messages, Please login now.

     

    Pokaż # 
    Powered by Phoca Guestbook
    kup teraz

    Aktualności

    Dodano 03 sierpnia 2013, 10.33
    Najnowsza wersja SpyProfa oznaczona numerem 1.1.2 jest już gotowa na serwerze. Użytkownicy SPa mogą dokonać jej aktualizacji. Dokonane zmiany uodparniają...
    Dodano 13 listopada 2012, 12.41
    Posiadacze SpyProf mogą uaktualnić online swoje urządzenia do wersji 1.1.0. Najnowsze zmiany pozwalają m. in. na obsługę wcześniej niedostępnych kont...
    Wszystkie wiadomości

    Forma zakupu

    • Dostawa kurierem w 48h!
      Złóż zamówienie dzisiaj do godziny 16.00, a przesyłka dotrze do Ciebie w ciągu 2 dni roboczych (nie dotyczy dni wolnych od pracy,przesyłek poste-restante i przesyłek zagranicznych)
    • Możliwość dostawy poste-restante na dowolną placówkę pocztową!
      100% dyskrecji przy osobistym odbiorze przesyłki na wskazanej przez Ciebie placówce pocztowej bez powiadamiania innych osób mieszkających pod tym samym adresem co Ty.
    • Płatność przy odbiorze!
      Oczywiście istnieje również możliwość przedpłaty na wskazane konto bankowe.
    • Dyskretna przesyłka!
      Przesyłka zapakowana solidnie nie wzbudzająca jakichkolwiek podejrzeń co do zawartości.
    • Gwarancja satysfakcji!
      Jeżeli nie jesteś zadowolony z urządzenia dajemy Ci możliwość zwrotu towaru w ciągu 10 dni od momentu dostarczenia.
    • Wysyłamy również za granicę!
      Wysyłamy przesyłki poza granicę Polski!

    stat4u